Op zondag 24 maart 2024 organiseren wij in samenwerking met Natuurpoort Van Loon alweer voor de 6de keer Ride for Villa Pardoes. De opbrengst van deze rit gaat naar Villa Pardoes.

Aan deze Ride kunnen zowel ruiters als menners deelnemen.

De rit wordt gereden in de Loonse en Drunense Duinen* en wordt gestart vanaf Natuurpoort Van Loon, Kloosterstraat 115-119, Loon op Zand.

De vertrektijd is tussen 9.30 en 13.00 uur.

De startlijst wordt een week voor de rit bekend gemaakt.

Deelname met eigen paard/pony:
De rit is ongeveer 20 km lang. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten van deze rit bedragen €32,50 per persoon.

 

Deelname op een manege paard/pony:

Ben je niet in het bezit van een eigen paard of pony, dan is er de mogelijkheid om in groepsverband de rit te rijden. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten van de rit op een manege paard/pony bedragen  € 65,- per persoon. Deze rit zal ongeveer 2,5 uur duren.

 

Deelname men-aanspanning:

De rit voor de menners is ongeveer 25 km. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten bedragen € 32,50 per aanspanning voor 2 personen, iedere extra passagier betaalt € 7,50.

Inschrijfformulieren:

Inschrijfformulier manegepaard Ride for Villa Pardoes
Inschrijfformulier eigen paard Ride for Villa Pardoes
Inschrijfformulier menners Ride for Villa Pardoes

 

Het secretariaat van de organisatie van de Ride for Villa Pardoes is te bereiken via emailadres:   rideforvillapardoes@gmail.com

Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Deelname Groep Natuurpoort Van Loon in 2018