Op zondag 29 maart 2020 organiseren wij in samenwerking met Natuurpoort Van Loon alweer voor de derde keer Ride for Villa Pardoes. De opbrengst van deze rit gaat ook naar Villa Pardoes. 

Aan deze Ride kunnen zowel ruiters als menners deelnemen. Rijd je liever geen paard, dan is er ook de mogelijkheid op een stalen ros te rijden voor het goede doel.

Op deze dag kun je een toerfiets, mountainbike, tandem of elektrische fiets huren. Natuurlijk mag je ook op je eigen fiets meerijden. Deze routes zijn niet gelijk aan de route die de ruiters rijden.

 

De rit wordt gereden in de Loonse en Drunense Duinen* en wordt gestart vanaf Natuurpoort Van Loon, Kloosterstraat 115-119, Loon op Zand.

De vertrektijd is tussen 9.30 en 13.00 uur.

De startlijst wordt een week voor de rit bekend gemaakt.

 

Deelname met eigen paard/pony:

De rit is ongeveer 20 km lang. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten van deze rit bedragen € 28,50 per persoon.

 

Deelname op een manege paard/pony:

Ben je niet in het bezit van een eigen paard of pony, dan is er de mogelijkheid om in groepsverband de rit te rijden. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten van de rit op een manege paard/pony bedragen  € 49,- per persoon. Deze rit zal ongeveer 2,5 uur duren.

 

Deelname men-aanspanning:

De rit voor de menners is ongeveer 25 km. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten bedragen € 28,50 per aanspanning voor 2 personen, iedere extra passagier betaalt € 5,–.

 

Aanmelden en wijze van inschrijving:

Je kunt je aanmelden via de KNHS website of via inschrijfformulier op de website van Natuurpoort Van Loon .

 

Hier kan je online aanmelden voor deelname met:

                           –  Eigen Paard/Pony

                          –  Manege Paard/Pony

                          –  Men-aanspanning

                          –  Stalen Ros

 

* Voor het rijden in de Loonse en Drunense duinen heb je een ruitervergunning nodig van natuurmonumenten. Een dagvergunning kun je voor € 5,-  kopen bij het secretariaat. 

 

Het secretariaat van de organisatie van de Ride for Villa Pardoes is te bereiken via emailadres:   rideforvillapardoes@gmail.com

Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Deelname Groep Natuurpoort Van Loon in 2018