Natuurpoort Van Loon

libido-portugal.com

Dit unieke bedrijf ligt direct tegen het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen  en wordt al meer dan 50 jaar geïnspireerd door deze mooie omgeving. Vanaf het moment dat u bij natuurpoort van Loon binnen stapt, voelt u de Brabantse gezelligheid.

Door de combinatie van natuurpoort, herberg en manege is er voor ieder wat wils. Vanaf de ruime parkeerplaats kiest u uit verschillende aangegeven routes door de Loonse en Drunense Duinen en stapt u meteen het natuurgebied in. Terwijl de kinderen in de speeltuin spelen, geniet u van een drankje en hapje in het eetcafé met ruim terras. Vervolgens verkent u het gebied te voet, te paard, op de fiets of mountainbike. Fiets of mountainbike huren? Ook dat kan bij Natuurpoort van Loon!
 
Manege
Met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van buitenritten, het geven van lessen en het houden van paarden heeft Natuurpoort van Loon een goede naam opgebouwd in Nederland, maar ook daarbuiten. De ruim 70 paarden staan voor u klaar voor een heerlijk relaxte buitenrit of les. Wanneer ze niet aan het werk zijn, staan ze lekker in de wei, meer dan 10 uur per dag. 

CONTACT INFORMATIE:

NATUURPOORT VAN LOON

KLOOSTERSTRAAT 115-119

5175 PB   LOON OP ZAND

EMAIL     info@natuurpoortvanloon.nl

TEL    0416 361 519