Wat is Villa Pardoes?

find mere

Villa Pardoes is onvergetelijk!

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk ….        Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen:             daar vergeet je álles!

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.”    (uit ons gastenboek)

De vorm van Villa Pardoes – een Slak op een Bloem – zegt veel over het bijzondere karakter van dit vakantieverblijf. Door de prachtige ingang, voorzien van een bijzondere beeldenrots, leidt een slakkenspoor naar het hart van de Villa. Fantasie, natuur, avontuur, kleuren en beelden, in Villa Pardoes blijf je rond kijken! Vanuit de eigen woonkamer kijk je in de tuin waarin je kunt spelen, klauteren en relaxen. Dan is er ook nog de centrale keuken, de binnentuin en het PicknickPlaats waar vaak de leukste dingen te doen zijn.

Kinderen kunnen in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Met ridders. Met Barbie. De sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.