z-library zlib project Onlyfans Photos .

find mere

Ride for Villa Pardoes  

 

Op 31 maart a.s. organiseren wij i.s.m. Natuurpoort Herberg Manege van Loon,

Ride for Villa Pardoes. De opbrengst van deze rit gaat naar Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig ziek kind een onbezorgde week vakantie.

Aan deze rit kunnen zowel ruiters als menners deelnemen. Rijd je liever geen paard, dan is er ook de mogelijkheid op een stalen ros te rijden voor het goede doel.

Op deze dag kun je een toerfiets, mountainbike of elektrische fiets huren. Deze routes zijn niet gelijk aan de route die de ruiters rijden.

 

De rit wordt gereden in de Loonse en Drunense duinen*, en er wordt gestart vanaf Natuurpoort Herberg Manege van Loon, Kloosterstraat 119, Loon op Zand.

De vertrektijd is tussen 9.30 en 13.00 uur.

De startlijst wordt een week voor de rit bekend gemaakt.

 

Deelname met eigen paard:

De rit is ongeveer 20 km lang. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten van deze rit bedragen € 28,50 per persoon.

 

Deelname op een manegepaard:

Ben je niet in het bezit van een eigen paard of pony, is er de mogelijkheid om in groepsverband de rit te rijden. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten van de rit op een manegepaard/pony bedragen

€ 49,- per persoon. Deze rit zal ongeveer 2,5 uur duren.

 

Deelname aanspanning:

De rit voor de menners is ongeveer 25 km. Tijdens de rit is er een stop waarbij gedacht wordt aan de innerlijke mens. De kosten bedragen € 28,50 per aanspanning voor 2 personen, iedere extra passagier betaalt € 5,–.

 

Informatie en wijze van inschrijving:

Je kunt je aanmelden via de KNHS of door een mail te sturen naar: rideforvillapardoes@gmail.com

Een inschrijfformulier vind je op www.villapardoesconcours.nl onder RfVP / 2019 of op www.natuurpoortvanloon.nl.

 

Voor het huren van een fiets, stuur een mail naar rideforvillapardoes@gmail.com.

 

 

 

*Voor het rijden in de Loonse en Drunense duinen heb je een ruitervergunning nodig van natuurmonumenten. Een dag vergunning kun je voor de rit bij kopen bij het secretariaat. Wij hebben nog geen prijs doorgekregen van natuurmonumenten. Deze volgt . (in 2018 was dit € 4,- ).